Vështrime

Ligji si llastiku

Nuk e besoj se fitorja e Vetëvendosjes ka të bëjë ndonjë gjë me planin e tyre se si të udhëhiqet kjo komunë, sa ka të bëjë me frustrimin qytetar se si të mos udhëhiqet me të. Fundja cilido kandidat, i cili do t’i fitonte këto zgjedhje për 9 muajt e mbetur për të qeverisur këtë komunë, nuk është se do të mund të ofrojë diçka konkrete për qytetarët e Podujevës, por ai do të arrijë që të bëjë fushatë zgjedhore 9-mujore me para të taksapaguesit dhe projekte të improvizuara të çastit për zgjedhjet e reja lokale të vitit të ardhshëm

Zgjohem në mëngjesin e hershëm të një dite me mjegull dimri. Kabllogramet diplomatike nuk kanë pasur të ndalur gjatë ditëve të cilat i lamë pas.