Vështrime

Dallimi ka emër: Biden

Bidenin, Blinkenin dhe Ballkanin nuk i lidhë vetëm shkronja e parë, por shumë histori të përbashkëta, që nga koha e Presidentit Clinton. Si do të reflektohet kjo në politikën e jashtme amerikane ndaj rajonit?

Pas tërheqjes së Obamës nga Ballkani, e pas komunikimit në distancë me Ballkanin nga Trump, duket se Biden, do i rikthejë SHBA-të në rajonin, ku tashmë ateruan Rusia dhe Kina.