Vështrime

Si e gjuanin malazeztë peshkun më 1913?

Gazetari nga Praga, Egon Erwin Kisch, afër lumenjve të Malit të Zi një vit para shpërthimit të Luftës së Parë Botërore. “Vejusha gazmore” e “Principatës së Madhe të Pontevedros”. Dhe Petar II. Petroviq Njegoshi i inspiruar nga një poet serb. Mali i Zi, fqinji i vogël i Kosovës, shpesh ka lozur drama dhe opereta në skenën e politikës botërore

Gazetari nga Praga, Egon Erwin Kisch, afër lumenjve të Malit të Zi një vit para shpërthimit të Luftës së Parë Botërore. “Vejusha gazmore” e “Principatës së Madhe të Pontevedros”. Dhe Petar II. Petroviq Njegoshi i inspiruar nga një poet serb. Mali i Zi, fqinji i vogël i Kosovës, shpesh ka lozur drama dhe opereta në skenën e politikës botërore

1.