Vështrime

Trashëgimia e kushtueshme e Donald Trumpit

Derisa bota veçse po bëhet më e rrëmujshme, dhe derisa ndikimi i SHBA-së tanimë është lëkundur, Trumpi i përshpejtoi dramatikisht që të dy këta trendë. Ajo që shihet qartë krejt në fund është se ai po largohet nga posti duke e lënë vendin dhe botën në gjendje larg më të keqe sesa që e trashëgoi. E kjo është trashëgimia e tij e hidhur

Më në fund mund të themi me plot besim se presidenti amerikan, Donald Trump, do të largohet nga Shtëpia e Bardhë, sado pa dëshirë, më 20 janar.

E derisa katër vjetëve të tij në krye të detyrës po u vjen fundi, nuk është tepër herët të ngrihet pyetja se si do të mbahet ai mend.