Vështrime

Lidhja e Demoluar e Kosovës

Fillimisht dëshiroj që komentet e cinikëve t’i eliminoj që në fillim të këtij ditari, i cili do të merret me temën e LDK-së dhe akuzat të cilat do të pasojnë nga ta se unë shikoj me anë të syzeve të Vetëvendosjes, gjë e cila nuk qëndron. Në shkrimet e shumta me kabllogramet diplomatike jam marrë me temën e LDK-së dhe reformën e saj (tashmë të paevitueshme dhe shumë të vonuar), të cilën miqësisht, pa kurrfarë prapavije politike e as interes politik, ka kohë që ua kam kërkuar dhe sugjeruar

Zgjedhjet e fundit të jashtëzakonshme në Republikën e Kosovës, të mbajtura më 14 shkurt, përfunduan. Ato si fituese e nxorën Lëvizjen Vetëvendosje, me një rezultat prej 47.85% të votave, diçka e paparë deri më tani në Kosovën e pasluftës.