Vështrime

Duam vaksina, jo zgjedhje!

Ama bash hiç nuk po më intereson lufta e juaj politike në Kuvend. Po më intereson fakti se për një javë vdiqën 65 qytetarë të këtij vendi dhe se ndërkohë numri i të infektuarve u rrit edhe për rreth 5 mijë. I jemi afruar njëqindmijëshit zyrtarisht të infektuar dhe dymijëshit që nuk u bënë ballë sëmundjes (92.198 të infektuar dhe 1.894 të vdekur).

Kosova është ngopur me politikën e vet që asnjë parim të vetëm nuk e ka. Të gjithë rrejnë, të gjithë premtojnë dhe të gjithë e shkelin fjalën në rastin e parë që iu jepet. Opozita e tashme flet për parime, kur derisa ka qenë në pushtet nuk e ka respektuar asnjë parim të vetëm. Pushteti i tanishëm flet për parime, e që në hapat e parë tregon se edhe ai mund t'i shkelë: edhe ka ministra me aktakuza e edhe emëron zëvendësministra të dënuar për keqpërdorim detyre zyrtare

Ama bash hiç nuk po më intereson lufta e juaj politike në Kuvend. Po më intereson fakti se për një javë vdiqën 65 qytetarë të këtij vendi dhe se ndërkohë numri i të infektuarve u rrit edhe për rreth 5 mijë. I jemi afruar njëqindmijëshit zyrtarisht të infektuar dhe dymijëshit që nuk u bënë ballë sëmundjes (92.198 të infektuar dhe 1.894 të vdekur).

Dhe nuk do të lodhem së përsërituri se rritja kaq e madhe e rasteve është pasojë e drejtpërdrejtë e fushatës suaj të turpshme zgjedhore dhe se tash për kalkulimet tuaja doni të na e përsëritni "dozën" me gjithë faktin se Kosova disponon vetëm me nja 23 mijë doza vaksine dhe se nuk e ka idenë as kur do t'i marrë ato të tjerat që u folën prej muajsh.