Vështrime

Hajde tash përvilini mëngët!

Uroj që turli ceremonish të kenë përfunduar më. Uroj që takimet politike të kalojnë me sa më pak pompozitet e me sa më shumë efikasitet. Kemi kaluar nëpër 20 vjet shumë të rëndë, ku kemi humbur edhe hapin e edhe perspektivën. E mbijetuam një vit të keq në të gjitha aspektet. Më shumë të tillë nuk na duhen

Uroj që turli ceremonish të kenë përfunduar më. Uroj që takimet politike të kalojnë me sa më pak pompozitet e me sa më shumë efikasitet. Kemi kaluar nëpër 20 vjet shumë të rëndë, ku kemi humbur edhe hapin e edhe perspektivën. E mbijetuam një vit të keq në të gjitha aspektet. Më shumë të tillë nuk na duhen

Kosova nuk do të ishte kjo që është po të mos e kishte pasur politikën kaq të koklavitur dhe të komplikuar për shkak të hireve e jo parimeve.

Do të mund të thuhej se java e kaluar "na e prishi skemën programore", për shkak se tri ditë rresht u desh të merreshim me komplikimet e panevojshme që u shfaqën në Kuvend derisa u mblodhën votat minimale për ta zgjedhur Vjosa Osmanin kryetare të Kosovës.