Vështrime

Gratë në oda ekonomike e politike, burrat qyqet n'rrem!

Më kujtohet nga koha kur unë isha zëdhënës i Postë-Telekomit të Kosovës, njëri nga drejtorët e njërës prej shtyllave të kompanisë, kishte kritika të shumta ndaj drejtoreshës së përgjithshme asokohe. Kritikat i shfaqte edhe nëpërmjet artikujve, të cilët i publikoheshin në gazetat ditore të asaj kohe. Më kujtohet sikur sot një titull kur i njëjti drejtor po e kritikonte edhe akuzonte edhe ministrin e Telekomunikacionit asokohe. Titulli në gazeta ishte: "Mustaqe unë, mustaqe ti, por burrnia me lesh nuk matet". Edhe pse nuk më kujtohet saktësisht pjesa e tjetër e artikullit, e as epilogu i artikullit se cila ishte njësia matëse e burrnisë? Çfarëdo që na qenka ajo!

Më kujtohet nga koha kur unë isha zëdhënës i Postë-Telekomit të Kosovës, njëri nga drejtorët e njërës prej shtyllave të kompanisë, kishte kritika të shumta ndaj drejtoreshës së përgjithshme asokohe. Kritikat i shfaqte edhe nëpërmjet artikujve, të cilët i publikoheshin në gazetat ditore të asaj kohe. Më kujtohet sikur sot një titull kur i njëjti drejtor po e kritikonte edhe akuzonte edhe ministrin e Telekomunikacionit asokohe. Titulli në gazeta ishte: "Mustaqe unë, mustaqe ti, por burrnia me lesh nuk matet". Edhe pse nuk më kujtohet saktësisht pjesa e tjetër e artikullit, e as epilogu i artikullit se cila ishte njësia matëse e burrnisë? Çfarëdo që na qenka ajo!

Kabllogramet diplomatike kësaj radhe do t’i mbaj në sirtarin tim dhe nuk do të merrem me interpretimin e kuptimit të tyre diplomatik. Nëse e gjykoni ditarin nga emërtimi i titullit dhe se do të merrem me interpretimin e mulla Shefqet Krasniqit, edhe aty gaboheni.