Vështrime

Duam vaksina!

Masat për parandalimin e përhapjes së pandemisë nga Qeveria e re, e të cilat po paralajmërohet se do të hiqen të hënën, qenë kot.

Me edhe 12 mijë doza në dispozicion, mezi do ta kalojmë 1% të popullatës që do të mbërrijë ta marrë dozën e parë të vaksinës, të cilën janë duke e refuzuar shumë mjekë dhe staf shëndetësor. Shembull më të keq se ky nuk mund të japin në një popull ku jo pak veta u besojnë Labit dhe teorive të konspiracionit të çipave të Bill Gatesit. Mirë do të ishte që të gjithë këta që po e refuzojnë vaksinën të detyrohen ta presin rendin, pasi të jenë vaksinuar të gjithë ata që mezi presin ta marrin

Masat për parandalimin e përhapjes së pandemisë nga Qeveria e re, e të cilat po paralajmërohet se do të hiqen të hënën, qenë kot.

Mbyllja e pjesshme e gastronomisë dhe e qendrave tregtare, ku të gjitha kafiteritë vazhdonin të shërbenin kafenë kinse "merre me vete", përderisa qytetarët i mbushnin trotuaret para tyre, në fakt qe vetëm një përqeshje me masat që u përcollën me shumë pak kontroll nga ana e inspektoratit dhe e policisë.