Vështrime

Një Deja Muuuu Pranveror

Nga Presidenca e Republikës së Kosovës njoftohemi se presidenti i Republikës së Kosovës, Shkëlqesia e Tij Enver Hoxhaj, është ftuar të marrë pjesë në samitin e radhës së vendeve të NATO-s, i cili do të mbahet në zyrat qendrore të kësaj organizate veri-atlantike në Bruksel, më 14 qershor 2021. Kosova si vend anëtar në këtë samit do ta prezantojë shtrirjen e sistemeve më të reja raketore me rreze të mesme veprimi – të përuruara me rastin e ditëlindjes së mbretit historik dhe të papërsëritshëm arbëror "Scanderbeg" – si dhe sistemin e raketave balistike "Liria ka Emër", me rreze të gjata veprimi. Shkëlqesia e Tij, z. Enver Hoxhaj, me këtë rast deklaroi se është nder i veçantë për të si president, por edhe për Kosovën si shtet, që të jenë pararojë e mbrojtjes së vlerave euro-atlantike

Nga Presidenca e Republikës së Kosovës njoftohemi se presidenti i Republikës së Kosovës, Shkëlqesia e Tij Enver Hoxhaj, është ftuar të marrë pjesë në samitin e radhës së vendeve të NATO-s, i cili do të mbahet në zyrat qendrore të kësaj organizate veri-atlantike në Bruksel, më 14 qershor 2021. Kosova si vend anëtar në këtë samit do ta prezantojë shtrirjen e sistemeve më të reja raketore me rreze të mesme veprimi – të përuruara me rastin e ditëlindjes së mbretit historik dhe të papërsëritshëm arbëror "Scanderbeg" – si dhe sistemin e raketave balistike "Liria ka Emër", me rreze të gjata veprimi. Shkëlqesia e Tij, z. Enver Hoxhaj, me këtë rast deklaroi se është nder i veçantë për të si president, por edhe për Kosovën si shtet, që të jenë pararojë e mbrojtjes së vlerave euro-atlantike

Nuk e di a ju ka ndodhur të koteni ashtu pasdite, ndoshta as për një orë të plotë, por ta bëni njëfarë gjumi aq të lezetshëm dhe përmbushës saqë kur të zgjoheni e ke atë ndjesinë e "panikut" se keni fjetur shumë gjatë dhe se ju ka ikur komplet mbrëmja e edhe mëngjesi i ditës që pason... Eh, këtë lloj deja-vu-je e përjetova unë dje pasdite.

Pas disa minutash, kur realiteti filloi të ma kaplonte logjikën, pata një ndjenjë të radhës: disi një çlirim shpirtëror. Nuk i kisha humbur as mbrëmjen e as mëngjesin e ditës së nesërme: koha për të cilën kujtesa më kishte tradhtuar kishte qenë diku rreth 45 minuta.