Vështrime

Opozitë pa kreativitet

Ta merr mendja se në Kosovë kanë nisur pushimet vjetore. Dy ditë të javës që shkoi qenë pushim i kotë, që të vetmet gjëra të mira që solli në Prishtinë qenë qetësia dhe më pak ndotje nga veturat që nuk dinë të ndalen.

Dalja e LDK-së nga seanca, kinse në shenjë proteste se Arben Gashit nuk iu dha fjala për të mbajtur ligjërata rreth rregullave të procedurës, ishte një ikje ashiqare nga votimi i këtij vendimi. Dalja e PDK-së, pas ndërprerjes së seancës dhe një meç boksi në tentativë, s'është tjetër pos përpjekjes me kinse opozitarizëm ta fajësojë pushtetin e tashëm për krejt gabimet dhe dështimet e veta politike në 20 vjetët e fundit

Ta merr mendja se në Kosovë kanë nisur pushimet vjetore. Dy ditë të javës që shkoi qenë pushim i kotë, që të vetmet gjëra të mira që solli në Prishtinë qenë qetësia dhe më pak ndotje nga veturat që nuk dinë të ndalen.

Dy të tjerat që do të vijnë disi nuk kanë rënë të lidhura, porse si njerëz kreativë – në gjithë dembelinë që e shpërfaqim – do t'ia gjejnë çarenë: me siguri të gjithë masivisht do të sëmuren të premten, ashtu që do t'i lidhin katër ditë pushim, vetëm pse munden. Dhe vetëm pse nuk ka kush i ndal.