Vështrime

Na keni këputë tue na vjedhë

Sa më shumë e mendon, nxjerr përfundimin se për hajni vyen nëse jo inteligjencë, atëherë gjithsesi imagjinatë. E këta hajnat tanë kishin pasur shumë imagjinatë ,meqë përvoja e zhvatjes së buxhetit të Kosovës tregon për një llojllojshmëri taktikash dhe sistemesh që janë zbatuar në praktikë

Sa më shumë e mendon, nxjerr përfundimin se për hajni vyen nëse jo inteligjencë, atëherë gjithsesi imagjinatë. E këta hajnat tanë kishin pasur shumë imagjinatë ,meqë përvoja e zhvatjes së buxhetit të Kosovës tregon për një llojllojshmëri taktikash dhe sistemesh që janë zbatuar në praktikë

Lajmi i mirë i dy javëve të fundit qe numri i zvogëluar i vdekjeve dhe i infektimeve, që nuk di njeri si t'i shpjegojë ndryshe pos si rënie e intensitetit të veprimit të virusit. E, pas kësaj rënieje rri edhe rreziku potencial i shfaqjes së një vale të re infektimesh, për një arsye ose tjetrën, e më së shumti për shkak se ata që bartin maska, së paku në Prishtinë, duken të jenë mohikanët e fundit.

Lajmi i tjetër i ndërlidhur me ardhjen e vaksinave, jep shpresë që shumica do të jemi në gjendje ta marrim vaksinën mbase nga fundi i këtij muaji, e që ta marrim edhe dozën e dytë pas katër javësh, diku nga fundi i korrikut. Nëse asgjë tjetër, do të ndihemi bile një grimë më të sigurt, duke e pasur parasysh se ky virus nuk do të zhduket kaq lehtë, dhe se mbase do të detyrohemi të vazhdojmë t'i mbajmë maskat. Së paku ne mohikanët, që nuk i hoqëm që nga marsi i vitit të shkuar.