Vështrime

Përgjegjësia

Tmerri që u ekspozua në Ferizaj, që tani shfaqet para syve të publikut, në Kosovë dhe më gjerë, me detajet mizore që i morëm vesh copa-copa, gjatë ditës së hënë, për krimin e rëndë, çnjerëzor, që dy persona kryen ndaj një vajze 18-vjeçe - nuk do të duhej ta linte askënd indiferent.

Tmerri që u ekspozua në Ferizaj, që tani shfaqet para syve të publikut, në Kosovë dhe më gjerë, me detajet mizore që i morëm vesh copa-copa, gjatë ditës së hënë, për krimin e rëndë, çnjerëzor, që dy persona kryen ndaj një vajze 18-vjeçe - nuk do të duhej ta linte askënd indiferent.

Pa mëdyshje, qysh tani jemi të bindur, shpresoj të gjithë pa dallim, se ky krim kërkon ndëshkimin më të rëndë të mundshëm që parashohin ligjet e Kosovës. Këta dy, që Policia e Prokuroria i akuzon se ngritën dorën ndaj gruas së re, e vranë dhe ikën, duhet të gjykohen sa më parë, ashpër dhe pa asnjë mëshirë.