Vështrime

JO fushatës!

Numrat e të infektuarve dhe të vdekurve vazhdojnë të jenë alarmantë. Masat e imponuara para dy javësh me shumë gjasë do të shtyhen edhe për dy javë të tjera - ngase tagri që duhet paguar për mendjelehtësinë e qershorit po del të jetë shumë i madh.

Tash e keni rastin që të mos e përsëritni gabimin e qershorit. Fushatën nuk duhet lejuar me prani fizike asnjë ditë të vetme, pavarësisht çmimit politik që do të mund ta paguante cilado parti. Ky çmim përherë do të ishte më i ulët sesa madje edhe një jetë që ka mundur të ruhet e shpëtohet

Numrat e të infektuarve dhe të vdekurve vazhdojnë të jenë alarmantë. Masat e imponuara para dy javësh me shumë gjasë do të shtyhen edhe për dy javë të tjera - ngase tagri që duhet paguar për mendjelehtësinë e qershorit po del të jetë shumë i madh.

Edhe pse numri i të infektuarve ka rënë, sërish numrat janë të lartë: në javën e shkuar janë infektuar, sipas shënimeve zyrtare, gjithsej 4.713 njerëz dhe u shënuan madje 153 vdekje. Është e tmerrshme kur tashmë nis të të "mësohet" veshi me të dëgjuar për numra dyshifrorë të atyre që nuk ia dolën ta mundnin virusin.