Vështrime

Mjaft më me premtime kot

Është tepër me rëndësi për secilën komunë që në krye të saj të vendoset dikush që e ka vizionin për t'ua përmirësuar jetën qytetarëve në ato treva. Do të ishte ideale po qe se komunat do t'i udhëhiqnin njerëzit që njëmend e kanë qytetarin në rend të parë dhe që tregohen shumë praktikë dhe të efektshëm për të zgjidhur probleme

Është tepër me rëndësi për secilën komunë që në krye të saj të vendoset dikush që e ka vizionin për t'ua përmirësuar jetën qytetarëve në ato treva. Do të ishte ideale po qe se komunat do t'i udhëhiqnin njerëzit që njëmend e kanë qytetarin në rend të parë dhe që tregohen shumë praktikë dhe të efektshëm për të zgjidhur probleme

Pas sa javësh, të enjten qe dita e parë kur nuk u shënua asnjë i vdekur nga COVID-i, ndërkohë që numri i të infektuarve ka rënë drastikisht krahasuar me fundin e gushtit dhe të gjithë shtatorin. Është kurbë nëpër të cilën tashmë kemi kaluar edhe më herët, pra kur ka pasur ngritje e më pas rënie të rasteve, për shkak se nuk jemi treguar të disiplinuar në mbajtje të distancës dhe higjienës.

Porse sulmi i variantit Delta, pas lirimit të pakuptimtë të masave në atë ekstrem gjatë muajit qershor, duke i pasur parasysh shifrat megjithatë jo të kënaqshme të vaksinimit, do të duhej të na e mësonte se nuk mund të lirohemi posa të bëhen gjërat më mirë, për shkak se përherë ia dalim t'i përkeqësojmë.