Vështrime

Si doli më e fortë Kosova nga zgjedhjet vendore?

1.

Një pushtet i ndryshuar ndihmoi ndryshimin e opozitës. Tash barra i bie asaj që të mos rizhytet në perceptimet që kemi për to nga e kaluara, korrupsioni e krimi

1.

Ekzistojnë, natyrisht, disa mënyra se si mund të interpretohen rezultatet e zgjedhjeve të kaluara vendore në Kosovë, por mua tej interesit se përse njëra parti a kandidat kaloi më mirë se partia a kandidati tjetër, më duket se ia vlen për të vlerësuar dallimin e madh mes zgjedhjeve parlamentare dhe atyre vendore për nga aspekti i formës dhe kontekstit.