Vështrime

Vala elektrike e pandemisë

Po, e dimë se 20 vjet keqqeverisje e kanë instaluar korrupsionin në këtë shoqëri. Porse përsëritja e përhershme e këtij fakti nuk do t’i eliminojë as krimin e as korrupsionin në këtë vend. Veprimet po

Po, e dimë se 20 vjet keqqeverisje e kanë instaluar korrupsionin në këtë shoqëri. Porse përsëritja e përhershme e këtij fakti nuk do t’i eliminojë as krimin e as korrupsionin në këtë vend. Veprimet po

Nuk po e di cila është kjo valë e pandemisë që na ka kapluar, porse nuk është se kam dyshime se kjo është pasojë e drejtpërdrejtë e festave të fundvitit dhe lejes që iu dha udhëtarëve nga jashtë, më saktësisht, diasporës që të vinin në Kosovë edhe pa vërtetimin se i kanë marrë dy vaksinat.

Vetë fakti se shtrëngimi i masave u paracaktua të niste vetëm më 3 janar 2022, tregonte se, edhe njëherë, u vendos që njerëzit të vinin në Kosovë pa vërtetime vaksinash të marra për qëllimin e grumbullimit të më shumë mjeteve që diaspora i lë në Kosovë sa herë që vjen.