Vështrime

Një cikël i ri populizmi

1.

Ç’kanë të përbashkët SBASHK-u dhe ithtarët “nativistë” të Trumpit?

1.

“Çka ka të re në Kosovë?”, qe pyetje e rëndomtë e bisedës gjatë një darke me miq në New York dhe në vend të shpjegimit më të hollësishëm për njerëz edhe ashtu të informuar mirë dhashë një përgjigje kornizë: