Vështrime

Presidenti që gjuante me keçap

Donald Trump është një njeri i veçantë. Dhe ky konstatim nuk është i menduar si kompliment. Nganjëherë sjellja e tij nuk dallon me atë të një fëmije 3 apo 4-vjeçar që gjuan me lodra, që shtyn fëmijët e tjerë dhe i rrëzon, që përlyen tavolinën dhe godet me grushte.

Më 6 janar 2021, Donald Trumpi i nxiti militantët e tij ta përmbysin demokracinë amerikane. Ai ëndërronte manipulimin e zgjedhjeve, i pëlqente të ishte në krye të një puçi dhe ta varroste Kushtetutën e SHBA-së. Kur nervozohej, gjuante muret e Shtëpisë së Bardhë me keçap. Këtë e tregojnë hetimet dhe intervistat që janë duke u zhvilluar në Capitol Hill

Donald Trump është një njeri i veçantë. Dhe ky konstatim nuk është i menduar si kompliment. Nganjëherë sjellja e tij nuk dallon me atë të një fëmije 3 apo 4-vjeçar që gjuan me lodra, që shtyn fëmijët e tjerë dhe i rrëzon, që përlyen tavolinën dhe godet me grushte.

Nga mesi i dhjetorit 2020, pak më shumë se një muaj pas zgjedhjeve presidenciale amerikane, të cilat i kishte fituar Joe Biden, ministri i Drejtësisë në kabinetin e Trumpit, William Barr, njoftoi opinionin se, përkundër pretendimeve të presidentit Trump, nuk ka asnjë dëshmi, asnjë shenjë dhe asnjë indikacion se zgjedhjet presidenciale janë vjedhur apo manipuluar.