Vështrime

Ne, banorët e Mitrovicës së Veriut

Për 23 vjet rresht u ofruan modele të ndryshme, pos ajo e të qenit evropian

Për 23 vjet rresht u ofruan modele të ndryshme, pos ajo e të qenit evropian

1.

Është banore e Mitrovicës së Veriut, është e nacionalitetit serb, ka lexuar dhe dëgjuar informata nga burimet e ndryshme gjatë tërë javës së kaluar dhe ditën e diele, e ka kaluar me sirena, që lajmërojnë sulmet ajrore.