Vështrime

Mes plagjiatorëve dhe urryesve

Plagjiatorët duhet t’i ndalim dhe t’i ndëshkojmë ne. E në negociata duhet rikujtuar ngjarje si këtë që e ka përshkruar Rade Radovanoviqi. Deliqi për punë si këto – vrasje civilësh dhe shehlerësh, është avancuar në gjeneral e tash edhe në nënkryetar Kuvendi. Pra, duhet treguar tash më shumë se kurrë se kush ishin dhe kush vazhdojnë të jenë viktimat e një shteti të udhëhequr nga njerëz që mund ta kenë ndërruar gëzofin, por jo edhe qenien e tyre. Nuk munden. Të tillë janë. Urrejtës dhe mohues

Plagjiatorët duhet t’i ndalim dhe t’i ndëshkojmë ne. E në negociata duhet rikujtuar ngjarje si këtë që e ka përshkruar Rade Radovanoviqi. Deliqi për punë si këto – vrasje civilësh dhe shehlerësh, është avancuar në gjeneral e tash edhe në nënkryetar Kuvendi. Pra, duhet treguar tash më shumë se kurrë se kush ishin dhe kush vazhdojnë të jenë viktimat e një shteti të udhëhequr nga njerëz që mund ta kenë ndërruar gëzofin, por jo edhe qenien e tyre. Nuk munden. Të tillë janë. Urrejtës dhe mohues

Të dielën e shkuar Prishtina e përjetoi njërën nga netët më madhështore muzikore që do të ketë përjetuar ndonjëherë. U shënua përmbyllja e Festivalit të Operës “Ramë Lahaj” me një koncert shumë të mirë të vetë Ramës me miqtë.

Ato thuajse dy orët në freskinë e përnjëhershme të Prishtinës, besoj do t’u kenë fluturuar shpejt po aq sa mua, atyre rreth 3 mijë vetave që kishin zënë ulëset në sheshin e rrethuar dhe me qindra të tjerëve që e përcillnin koncertin nga afërsia.