Vështrime

Përjetuam një fillim tjetër lufte

Temperaturat janë ngritur deri në mbi 40 gradë celsius në disa pjesë të Greqisë dhe nëpër pjesën më të madhe të rajonit. Ekspertët e motit në Athinë kanë thënë se presin që vala e të nxehtit të zgjasë deri javën e ardhshme, duke gjeneruar kushtet më të rënda atmosferike të regjistruara në vend që prej mesit të viteve ’80

Botuar në KD "Politik"

Mbijetuam një fillimi tjetër të luftës në Kosovë. Armëpushimi është i garantuar deri në fund të gushtit, sepse ambasada amerikane arriti ta bindë kryeministrin kosovar Albin Kurti që ta zgjasë për 30 ditë rrëfimin për targat dhe dokumentet personale të serbëve kosovarë nga veriu i Kosovës.