Vështrime

Gati gjithçka që duhet të dini për Kostarikën...

Etapa e fundit e udhëtimit në Kostarikë është edhe rast për të reflektuar mbi historinë e këtij vendi, ekonominë, Mic Sokolin e Kostarikës, ushtrinë joekzistente dhe një lidhje speciale me Kosovën

1.

Duhej parë edhe anën tjetër të Kostarikës. Me anën tjetër mendohet: Deti i Karaibeve, i cili është pjesë e Oqeanit Atlantik. Në këtë shkrim, i katërti dhe i fundit mbi një udhëtim trejavor në Kostarikë, bëhet më pak fjalë për natyrën dhe më shumë për çështje të tjera si historia, ekonomia, politika etj.