Vështrime

Kështu ky kallëzon kopalla…

...sepse ky stan këtë bylmet prodhon, kjo grigjë këtë ogiç e vë në krye të punëve. Sepse ndër ne s’bëhet politikë për të na marrë dikush seriozisht, por për të treguar sa joseriozë jemi. Andaj – edhe një herë dhe përgjithmonë: rroftë Republika me të gjitha të mirat e saj – hije të zeza, haraç, hurma, huta dhe integrime evropiane, atlantike, aziatike dhe sovjetike.

I.