Vështrime

Pritjet e mëdha të Kosovës së vogël

Trajneri Driton Kuka dhe klubi i tij i xhudos “Ippon” janë shembulli më i mirë se si shteti është shndërruar në vagon që shkon pas suksesit të tyre, e që do të duhej të ishte katalizator i talentit të tyre. Sportistëve, më shumë se shpërblimet monetare nga shteti për sukseset që i arrijnë me shumë mund, u duhet përkrahja e gjithanshme për t'i arritur ato suksese

Në Kosovë rron populli më optimist në rajon e më gjerë. Këtë optimizëm s'ka kush që e mbyt: as politikanët e korruptuar e bukëshkalë në raport me votuesit e as izolimi si pasojë e po këtyre të parëve. Dhe, ky optimizëm ka një bazë - mund të jenë iluzionet e bartura brez pas brezi një prej faktorëve.