Via Balcanica

Rebeli i muzikës

Rebeli i muzikës

"Për neve, ai ka qenë sensacion. Domethënë, Sheki si personalitet", thotë muzicienti dhe bas kitaristi Labinot Krasniqi.

"Me fol për Shekin dhe historinë e tij, kërkon shumë kohë, mirëpo, në pika të shkurta qysh ka ndiku te ne fillimisht, muzikantët e rinj, Sheki ka qenë më i vjetër, mirëpo, jo që ka qenë më i vjetër, po, vec krijimtaria e tij në grupet të cilat ai i ka pasë dhe në të cilat ka qenë në ish-Jugosllavi, ka qenë për neve megalomane, ka qenë shumë e madhe", deklaron muzicienti dhe bateristi Besim Gashi – Babuka.