Video

Shoqëria civile, kundër urgjencës së Qeverisë për miratimin e pakos së ligjeve integruese

1
 

Nga pështjellimi i krijuar në seancën e jashtëzakonshme por të dështuar të së martës, nuk kanë shpëtuar as anëtarët e Komisionit për Buxhet e Financa.

komision në rend dite ka pasur projektligje, rishikimi i të cilave parashihej me Agjendën për Reforma Evropiane dhe Programin Kombëtar për Zbatimin e MSA-së, përfshirë atë që për gjykatat solli konfuzion për disa prej deputetëve, raporton KTV.