Video

Gjithçka rreth protestës së serbëve sot në Veri

1
 

Liderët politikë të veriut, pas një mbledhjeje të mbajtur në Mitrovicën Veriore, zgjodhën fshatin Rudar të Zveçanit për të protestuar.

Bashkë me udhëheqësit e Listës Serbe, ka qenë edhe Zvonko Veselinoviç, i dënuar në Kosovë dhe i dyshuar për aktivitete kriminale edhe në Serbi dhe person i afërt me tashmë të kërkuarin e policisë së Kosovës, Milan Radojçiq, raporton KTV.