Video

Ekipi shtetëror takon ambasadorët e Quint-it, “Kosova gati për fazën finale të dialogut”

2

Ekipi negociator për dialogun me Serbinë bashkë me krerët e lartë shtetërorë, i njoftuan ambasadorët e huaj për ecurinë e dialogut dhe për platformën e Kosovës për këtë proces.

Pjesëmarrës në takim ishin udhëheqësit e shtetit, por aty sërish mungoi opozita, Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, raporton KTV.