Video

Vendimi ndaj Aganit e Shabanit u përcoll me sharje e akuza të familjarëve drejtuar trupit gjykues

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Ferid Agani dhe Gani Shabani janë shpallur fajtorë në rastin e njohur si ‘Stenta’.

Me 2 vjet e 6 muaj burgim, Gjykata Themelore e Prishtinës ka dënuar ish-ministrin e Shëndetësisë, raporton KTV.