Video

Zgjedhjet e brendshme në PDK, “Dekada e Re” nis me njerëz të vjetër

1
 

Për çdo të premte, Express intervista në KTV do të merret me një temë të hulumtuar, përmbledhur dhe përgatitur nga gazetarët e KOHËS. Storja e  veçantë do të pasohet nga intervista dhe analiza në studio. 

Storja e transmetuar sot flet për zgjedhjet e brendshme në PDK dhe është përgatitur nga gazetari Besnik Krasniqi, përcjellë me kamerë nga Mirsim Ejupi dhe me montazh të Kreshnik Shalës.