Video

Gjykimi i “Prontos”, nuk lejohet dëgjimi i audio-materialit në seancë

1
 

Provat materiale dhe përgjimet e bisedave të njohura si “Pronto” këtë të premte në shqyrtimin gjyqësor janë proceduar pa u lexuar dhe dëgjuar fare.

Pavarësisht kërkesës së prokurores Speciale, Drita Hajdari, që këto përgjime, disa prej tyre të padëgjuara deri më tani të lëshohen në këtë seancë, trupi gjykues këtë të premte e ka refuzuar kërkesën e prokurores.