Video

Polonia pret zgjedhjet e ndarë me BE-në

2
 

Polonia ka mbajtur zgjedhjet parlamentare, të cilat pritet të fitojë për herë të dytë Partia Nacionaliste e Ligjit dhe Drejtësisë.

Fitorja e kësaj partie do ta thellojë izolimin e Polonisë që ka pasur marrëdhënie jo edhe aq të mira me Bashkimin Evropian, shkaku i mosangazhimit të saj për t’i rritur standardet demokratike.