Shoqëria civile kërkon të hetohet nga Prokuroria ndarja e mjeteve shtesë nga Qeveria për “Bechtel&Enkan”

20 October 2019 10:56

5 muaj kanë kaluar nga ky vendimi i qeverisë që të zgjasë afatin e përfundimit të autostradës “Arbën Xhaferi”.

Dhe për të, edhe 32 milionë euro të tjera mund të përfundojnë në buxhetin e konsorciumit “Bechtel-Enka”, raporton KTV.

Siç ka raportuar Jeta në Kosovë, kërkesa për një shumë të tillë, tashmë nga Ministria e Infrastrukturës që kishte negociuar punimet me konsorciumin, i ka shkuar Ministrisë së Financave.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme