Video

Kush sa fitoi në zgjedhjet e 6 tetorit

1

Jashtë legjislaturës së shtatë ka mbetur përfundimisht koalicioni Nisma-AKR-PD. Në bazë të rezultateve përfundimtare, ky koalicion ka marrë 4.98 për qind të votave.

Rezultatet përfundimtare të Nismës dhe të subjekteve të tjera politike, u shpallën të enjten nga Komisioni Qendror Zgjedhor.