Video

Viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës u bëhet thirrje që të aplikojnë për të drejtën e pensionit

1
 

Komisioni Qeveritar për njohjen dhe verifikimin e statusit të personave të dhunuar gjatë luftës në Kosovë, ka shpalosur punën gati dyvjeçare.

Në një konferencë për media, me titull “Progresi dhe Sfidat”, Minire Begaj-Balaj, kryetare e këtij komisioni, tha se procesi i njohjes është i vështirë.