Video

Shoqata e transportit s’pajtohet me kërkesën që nëpër autobusë të mos jenë më shumë se 25 udhëtarë

Rikthimi i qarkullimit të transportit ndërurban është pritur me pakënaqësi e kundërshtime nga shoqata e transportit rrugor.

Përfaqësues të kësaj shoqate kanë kërkuar heqjen e kufizimit të lëvizjes së qytetarëve për të qenë i mundur qarkullimi normal nga komunat e tjera drejt Prishtinës dhe anasjelltas, raporton KOHA.