Video

Ashpërsimi i masave të reciprocitetit: Thaçi e Lajçak kundërshtojnë e Hoti thotë se do t’i heqë

Në prag të largimit, Qeveria Kurti ka marrë vendim për ashpërsimin e masave të reciprocitetit ndaj Serbisë. Ka vendosur që asnjë maunë të mos hyjë, nëse në dokumentet e tyre nuk shkruan Republika e Kosovës.

Sipas zëvendësministrit të Ekonomisë, Punësimit, Tregtisë, Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike, Edison Jakurti, barrierat e vazhdueshme nga Serbia janë ndër arsyet për ashpërsimin e këtyre masave.