Video

Kurti e cilëson Qeverinë Hoti të varur politikisht – Haradinaj kërkon dialog ku s’flitet për kufij

1

Heqja e masave të reciprocitetit është cilësuar si vendim i pashembullt i qeverisë Hoti nga ish-kryeministri i Kosovës, Albin Kurti.

Lideri i Lëvizjes Vetëvendosje e ka quajtur ekzekutivin e ri si të varur politikisht nga Serbia dhe e ka përsëritur kërkesën për zgjedhje të reja.