Video

Zvarritet projekti për kompleksin “Adem Jashari”

1

Njoftimi i Zyrës së Prokurorit të Specializuar për dorëzimin e aktakuzës ndaj presidentit Hashim Thaçi dhe kryetarit të PDK-së, Kadri Veseli, ka qenë çështja me të cilën kryeministri Avdullah Hoti ka nisur mbledhjen e ekzekutivit.

Hoti ka thënë se lufta e UÇK-së ka qenë e pastër.