Video

Sela: 27 prilli 2017 ishte data e ndarjes së Maqedonisë mes Lindjes e Perëndimit

1

Ziadin Sela nga Aleanca për Shqiptarët në Maqedoninë e Veriut e ka cilësuar 27 prillin e 2017-s si datën e ndarjes së këtij shteti mes orientimit drejt Lindjes dhe Perëndimit.

Sipas tij, në ditën e zgjedhjes së kryeparlamentarit shqiptar, Talat Xhaferi, dhe eskalimit të situatës, që solli edhe sulmin ndaj tij, ishte kthesa e madhe e vendit.