Video

Samiti virtual u shërben Kosovës e Serbisë të paraqesin pozicionet e moçme

1

Kosova dhe Serbia i kanë dhënë start një faze të re të negociatave për arritjen e marrëveshjes përfundimtare, nëpërmjet Samitit virtual të Parisit, nikoqir i të cilit ishin presidenti francez, Emanuel Macron, dhe kancelarja gjermane, Angela Merkel. Kjo ngjarje u ka shërbyer udhëheqësve të të dyja vendeve vetëm për t’i paraqitur pozicionet e moçme.

Qëndrimin e Kosovës e ka prezantuar nëpërmjet videolidhjes kryeministri Avdullah Hoti, i cili i ka numëruar tri parime.