Video

Paralajmërohet shpallja e gjendjes së jashtëzakonshme

1
 

Rritja e numrit të të infektuarve dhe e personave të vdekur nga koronavirusi ka shtyrë drejtuesit e institucioneve të mendojnë për shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme.

Kryeministri Avdullah Hoti, pas një takimi virtual që ka pasur krerët e komunave të Kosovës, ka paralajmëruar shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme, raporton KOHA.