Video

Thaçi e Hoti bëjnë thirrje për unitet politik, thonë se dialogu me Serbinë do të jetë politik

1

 

Presidenti Hashim Thaçi është i bindur se nuk do të ketë njohje reciproke mes Kosovës dhe Serbisë, nëse në tavolinën e bisedimeve nuk do të jetë edhe SHBA-ja.