Video

Infermierët kërkojnë rritje 100% të pagesës për ndërrimin e natës

1

Infermierët i zhveshën mantelet “për t’ia dorëzuar” kabinetit qeveritar, në mënyrë që t’i veshin ata.

E kabinetit qeveritar iu kërkua që me këto mantele, të rrinë së paku 18 minuta në ndërrimin e natës në QKUK, dhe të gjykojnë se a është e drejtë që infermierët të paguhen vetëm 18 euro për ndërrimin e natës, përderisa po përballen me pandeminë vdekjeprurëse të COVID-19, raporton KOHA.