Video

Ministria e Bujqësisë ndan 3.1 milionë euro për dëmet e shiut

1
 

3.1 milionë euro ka ndarë Qeveria e Kosovës për dëmet që u janë shkaktuar fermerëve dhe banorëve nga reshjet e fundit në Kosovë.

Por ministri i Bujqësisë, Besjan Mustafa, gjatë një vizite në Komunën e Vushtrrisë, ka thënë se Ekzekutivi nuk ka mundësi financiare t’i mbulojë të gjitha dëmet.