Video

30 ditë arrest shtëpiak gjinekologut që dyshohet se kreu abortin tek një 13-vjeçare

1
 

30 ditë arrest shtëpiak i janë caktuar gjinekologut nga Prishtina A.G., i cili u arrestua një ditë më parë me dyshimet se kishte kryer veprën penale “ndërprerja e palejuar e shtatzënësisë” dhe për moslajmërim të rastit.

Sipas kërkesës së paraburgimit, A.G. më 15 shkurt të këtij viti, gjatë kontrollit mjekësor të së miturës 13-vjeçare, ndonëse e kishte zbuluar që e mitura ishte e dhunuar, ai nuk e kishte lajmëruar veprën penale të dhunimit, derisa e kishte kryer abortin e saj në javën e shtatë të shtatzënësisë, raporton KOHA.