Video

Hoti për vendimet e fundit: Nuk keni parë gjë akoma

1
 

“Nuk keni parë gjë akoma, sa u përket vendimeve të kthimit të ligjshmërisë”.

Kështu e ka përmbyllur sqarimin e tij kryeministri Avdullah Hoti lidhur me vendimet e marra ditë më parë për shuarjen e Task-Forcës Kundër Korrupsionit dhe shkarkimin e udhëheqësve të ATK-së, Doganës e Policisë.