Video

Vazhdojnë shkarkimet, në krye të Bordit të ri të KEK-ut Hoti emëron njeriun e LDK-së

1

Kandidati i LDK-së për deputet në zgjedhjet e 2014-s dhe ish-kryetari i komunës së Klinës, Musa Misini, është emëruar kryesues i ri i Bordit të drejtorëve të KEK-ut.

Një vendim i tillë është marrë në mbledhjen elektronike të Qeverisë së Kosovës, të mbajtur këtë të shtunë, raporton KOHA.