Video

MEA dhe ZRRE thonë se vepruan në bazë të ligjit me “Kelkos”-in

1
 

Lëshimi i lejeve të ndara për dy nga tri hidrocentralet e “Kelkos”-it në Grykën e Deçanit, derisa ky projekt ishte paraqitur si një kaskadë me një pëlqim mjedisor, ka përplasur deputetët me zyrtarët e Ministrisë së Ekonomisë dhe Ambientit dhe ZRRE-së.

Në mbledhjen e Komisionit hetimor parlamentar mbi procesin e licencimit të hidrocentraleve, deputetët kanë kërkuar sqarime se si për dy javë “Kelkos”-it iu dha leja mjedisore dhe ajo e operimit.